WERKWIJZE

 

 

CONTACT

=

Er zijn nog miljoenen mensen die een woekerpolis hebben. Als u dit leest bent u een van hen. Stop nu met het betalen van niet vooraf afgesproken kosten aan de verzekeraar. Wij bieden u een unieke dienstverlening om op individuele basis de "verborgen kosten" binnen uw beleggingsverzekering terug te halen bij uw verzekeraar. Wij bieden u een pakket van full-support. U zet de eerste stap.

 

Instaptraject

Na het eerste contact ontvangt u van ons een opgave van de te overleggen stukken. Aan de hand van deze opgaven ontvangt u al snel een tweetal rapporten met de belangrijkste uitkomsten. De "verborgen kosten" worden voor u apart gespecificeerd en ook de hoogte van het claimbedrag die wij in het vervolgtraject bij de verzekeraar mogelijk kunnen verhalen.

 

​Vaste kosten voor het instaptraject, eenmalig: €60,- (inclusief btw)

 

Claimprocedure

Met u overleggen wij de volgende stap, de "verbeterde compensatie" procedure. Een ding is zeker: om een betere compensatie te krijgen zoals die u heeft ontvangen volgens de aanbeveling van (oud) Ombudsman de heer Wabeke, hebben wij de ervaring dat het lukt, door samen met u en de verzekeraar aan tafel te gaan zitten. Het is ook goed mogelijk dat u helemaal geen compensatie heeft gekregen des te meer een reden om contact met ons op te nemen. Wij gaan de verzekeaars niet aanklagen maar hen verzoeken om een verbeterde compensatie dan die door de aanbevelingen van de heer Wabeke zijn aanbevolen.

 

​Vaste kosten voor de procedure, eenmalig: € 250,- (inclusief btw).Variabele vergoeding alleen bij een succesvolle toekenning van de claim: u betaalt ons 25% van het toegekende claimbedrag.

 

100% Hersteladvies

Onze claimprocedure is slechts één onderdeel om uw beleggingsverzekering te ontwoekeren. Hiernaast zullen wij u informeren over een mogelijk '100% Hersteladvies' voor alleen uw beleggingsverzekering. U kunt dit '100% Hersteladvies' met uw tussenpersoon verder bespreken. Of u maakt gebruik van onze aanvullende dienstverlening, een volledig inventarisatie van uw financiën. Mijnwoekerpolisclaim.nl bemiddelt niet in verzekeringen.Wij zullen u in contact brengen met een adviseur.

 

​

 

 

 

 

Aanvullende diensten

Hersteladvies

Contact

Copyright © 2014 - mijnwoekerpolisclaim.nl